SuperBrugsen Glesborg

Vi er byens butik

Velkommen til SuperBrugsen Glesborg

 

Hos SuperBrugsen Glesborg interesserer vi os for vores kunder, og vi ønsker at være byens butik. Vores ca. 55 ansatte arbejder hver dag for at levere et højt niveau både til vores faste kunder og til vores sæsonkunder, der besøger os i sommerhalvåret.

Med 1500 kvadratmeter salgsareal har vi god plads til vores store varesortiment, og vi arbejder hele tiden på at forbedre butikken for vores kunder. Dette inkluderer bl.a. en ny kiosk.

 

 

Slagter

 

Vi driver slagterafdeling som i gamle dage, hvor butikkens egen slagtermester står for at lave spegepølser, specialudskæringer og friskhakket kød til vores kunder. Vi har også eget røgeri, hvor vi hver uge producerer røgvarer til indbyggere fra hele Norddjurs.

Delikatesse

 

Vores fantastiske delikatesse disker hver dag op med lækre og hjemmelavede retter
klar til at blive sat direkte på spisebordet. Her er fokus på friske råvarer, god smag
og kort tilberedningstid. Derudover laver delikatessen mad ud af huset, hvor de kan bespise op til 200 mand.

Arrangementer og events

 

SuperBrugsen Glesborg bakker op om lokalsamfundet, og derfor lægger vi stor vægt på at bidrage til byen – også uden for åbningstiden. Vi står selv for en række events hvert år og bidrager også til andre lokale tiltag.

Hver sommer afholder vi et marked for byens borgere og turister med livemusik, grill, fadøl og hoppeborg. Markedet trækker mange mennesker til og er med til at styrke byens fællesskab.

Vi er desuden involveret i blomstermarked, Ren Dag, Go Cook-events og meget mere.

 

 

 

Byens fællesskab

 

De stærke lokale bånd er vigtige for byen, hvor vi alle hjælper hinanden. Når SuperBrugsen Glesborg afholder
arrangement, låner vi telt af håndboldforeningen, borde i hallen og ølvogn fra Djursfad. Til gengæld stiller vi med grill, bankogaver og bonusboner, når vores forskellige samarbejdspartnere har brug for hjælp.

 

Det er byens fællesskab!

 

 

Støt lokal sponsor

 

Som selvstændig butik bestemmer SuperBrugsen Glesborg selv, hvad vores overskud skal gå til, og derfor sponserer vi hvert år en masse gode formål.

I byens håndboldklub har alle medlemmer en kuvert til boner, hvor de kan samle sammen til et gratis rugbrød eller franskbrød, og når sæsonen er slut, sponserer vi 3 % af medlemmernes indkøb tilbage til klubben. I 2019 blev det til 20.000 kroner.

For os skal det give mening at være sponsor, og vi gør en dyd ud af at støtte lokale formål med en god sag.

 

 

 

 

Allergener

& Ingredienser

 

Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf: